Topic Options
#118718 - 08/24/05 02:12 AM Post content disappears
RandomStranger Offline
CoS Warlock

Registered: 03/09/05
Posts: 2770
Loc: Here.
Ok, I realise that this issue was brought about by my own
hand but I am wondering if it is a bug.

What happened?

- After finishing a post, I pushed the submit button. I got a
message saying that I needed to fill in all the fields or that
some necessary fields were missing. The message said to
hit the back button.

- I hit the back button on my browser but the content of my
post was gone. If it was just a quick bon mot I wouldn't take
time to mention this.

The thing that caused the error in the first place was a blank
subject line-- I deleted it to change it but went right for the
post before I lost my train of thought.

Browser: IE 6.0.26
OS: Windows XP Professional; Version 2002
Time of problem: August 24 @ 0:02 PDT

- Thanks for reading.
_________________________




Top
#118719 - 08/24/05 02:21 AM Re: Post content disappears [Re: RandomStranger]
Enchantress Offline

CoS Member

Registered: 02/11/05
Posts: 2167
Loc: Canada
Unfortunately, that's happened to me a couple times.
What I do now, if I make a long post, is to highlight/select the text and right-click to copy it just after it's written. This way, if it disappears I still have a copy of it that I can paste in.
_________________________
We are everywhere. Are you one of Us?
"The way to get started is to quit talking and begin doing." - Walt Disney
Undercroft Profile: Enchantress
Undercroft Sign Up

Top
#118720 - 08/24/05 03:03 AM Re: Post content disappears [Re: Enchantress]
UmbraeNoctem Offline
Banned

Registered: 06/05/05
Posts: 735
Loc: Barksdale AFB, Louisiana, USA
What Enchantress suggested I strongly agree with. I had random occurences like this with IE so copying the post before sending it quickly became a habit. I have yet to have this happen with Firefox... yet.
_________________________
Forever Alive,
Umbrae Noctem
---

Alien Elite.
Test Everything. Believe Nothing.

Top
#118721 - 08/24/05 03:17 PM Re: Post content disappears [Re: RandomStranger]
Hagen von Tronje Offline

CoS Priest

Registered: 06/28/01
Posts: 10130
This isn't a bug with LttD, this can happen with any site if you use "back". I suggest either copying the post or writing it on a word program then copying it to LttD if it is an exceptionally long post that you'd have a real headache if it vanished.
_________________________
"The devil I'll bring you," answered Hagen. "I have enough to carry with my shield and breastplate; my helm is bright, the sword is in my hand, therefore I bring you naught."

Top


Forum Stats
12201 Members
73 Forums
43985 Topics
406074 Posts

Max Online: 197 @ 10/04/11 06:49 AM
Advertisements