Topic Options
#235371 - 04/14/07 02:15 PM Posting Avatar
Tapestry_of_Fear Offline


Registered: 04/13/07
Posts: 28
For some reason after I have put the address for my avatar and click submit, nothing happens. It sounds sort of funny, but the "submit" button may be broken...at least in my profile editing page.


Edited by Tapestry_of_Fear (04/14/07 02:15 PM)

Top
#235384 - 04/14/07 02:59 PM Re: Posting Avatar [Re: Tapestry_of_Fear]
LKRice Offline

CoS Priestess

Registered: 06/28/01
Posts: 6359
Have you tried using one of the stock avatars to test whether it's your edit page or maybe a mistake with the way the URL to the photo's been entered?
_________________________
Director
Committee for the
Promotion of Vice and
Prevention of Virtue

Top
#235393 - 04/14/07 04:06 PM Re: Posting Avatar [Re: Tapestry_of_Fear]
Skyla Offline

CoS Member

Registered: 02/13/04
Posts: 495
Did you forget to select the radio button?

It's not going to work if you don't select it.

"If you are changing your current image, select the radio button next to the option you are using to change your image."

_________________________
One life. Live it.

Top
#235589 - 04/15/07 08:37 AM Re: Posting Avatar [Re: Tapestry_of_Fear]
ShadowDragon Offline



Registered: 03/30/07
Posts: 327
Loc: Where I have Always Been
As Skyla mentioned. There are three choices, to SELECT from. Simply choose by a simple click of the mouse. Then type in the address, and hit submit. Just like choosing the Posting Icon when you post a post/reply.
_________________________
Hail Satan!
Shadow

To Light a Candle,is to Cast a Shadow.

Top
#236263 - 04/17/07 09:02 AM Re: Posting Avatar [Re: LKRice]
Tapestry_of_Fear Offline


Registered: 04/13/07
Posts: 28
I figured it out...apparently my computer was freezing. Plus I am CPU illiterate, but it worked out. Thanks.

Top


Forum Stats
12198 Members
73 Forums
43977 Topics
406020 Posts

Max Online: 197 @ 10/04/11 06:49 AM
Advertisements